Badrumsrenovering i Umeå

Allt ifrån lantligt till toppmodernt – vi på Nybos Byggtjänst utför högkvalitativa badrumsrenoveringar i Umeå med omnejd.

Vi utför numera även badrumsrenoveringar i form av plattsättning. Du som bor i Umeå kan få hjälp av oss för att renovera ditt badrum.

OBS! Vi utför endast kakel opch klinkers.

Vägen till ert nya badrum skall vara smidig

Vi vill göra er badrumsrenovering så smidig som möjligt. Vi har ett nära samarbete med Kakel & Design i Umeå och de flesta av våra kunder hittar de plattor de önskar där. Personalen har den kunskap som krävs för att välja rätt platta till ditt badrum. I offerten är det inräknat kakel och klinkers upp till 300kr/m2 inkl moms. Kolla gärna med personalen hur priset ligger på de plattor ni vill ha. Om ni hittar dyrare plattor så lägger vi till mellanskillnaden på fakturan.

Ni får både jobb och kakel på samma faktura från oss. Tryggt och smidigt!

Vårt mål är att ha ert badrum färdigt inom tre veckor från rivning, om inga oförutsedda händelser inträffar. Eftersom vi har både snickare och plattsättare i samma bolag så behöver vår plattsättare sällan jobba med flera badrum samtidigt. Vi varvar med snickare och plattsättare så att ert badrum inte skall stanna i byggprocessen, utan färdigställas så effektivt som möjligt.

Vad ingår?

För att kunna sätta ett pris så måste plattsättningen hålla sig inom vissa standardramar. Det är inga problem att vara kreativ och ändra mönster eller i vissa fall även storlek på plattorna, dock kan det innebära merkostnader eftersom det är mer tidskrävande än den standard vi presenterar nedan. Är du osäker eller vill veta vad det kostar att lägga i något visst mönster? Ring eller maila oss här på webbsidan.

Så här går renoveringen till:

1. Beställning av jobb
2. Val av plattor hos kakelleverantör
3. Snickare, EL & VVS river och gör underarbetet
4. Plattsättare tar vid och monterar tätskikt samt montage av keramik
5. Snickare, EL & VVS gör slutmontage
6. Ni erhåller faktura och Våtrumsintyg
7. Nytt badrum klart!

Självklart är vi auktoriserade av GVK för keramiska badrum.

Det är viktigt att man väljer kvalitet både i badrum och kök.Det uppstår många vattenskador pga bristfälliga tätskikt, vi utför våra badrum enl branschregler från GVK. Vi håller oss uppdaterade på nyheter och renoverar ditt badrum på ett tryggt och säkert sätt. Vi har ett gott samarbete med VVS företag och elfirmor, bygg och plattsättning har vi i samma bolag, detta innebär att vi minskar stillestånd och ditt badrum blir klart snabbare.

Nybos Byggtjänst

Köpmannagatan 21
916 31 Bjurholm
Org.nr: 559068-8668

Om Nybos Byggtjänst

Nybos Byggtjänst är lösningen för dina renoveringsdrömmar! Vi är din lokala snickare och byggfirma i Umeå och hjälper dig med alla sorters projekt. Vi utför allt från små projekt till nyproduktion av bostadshus. Några av våra favoritområden är renovering av kök och badrum, slå oss gärna en signal eller skicka iväg ett mejl om du vill ha hjälp med ett byggprojekt!

Tak

Garageportar

Badrum

Renovering

Totalentreprenad