Badrumsrenovering i Umeå!

Allt ifrån lantligt till toppmodernt!

Vi på Nybos Byggtjänst utför högkvalitativa badrumsrenoveringar i Umeå med omnejd.

Vi utför numera även badrumsrenoveringar i form av plattsättning. Du som bor i Umeå kan få hjälp av oss för att renovera ditt badrum. Vi jobbar bara med godkända produkter. 

Vägen till ert nya badrum skall vara smidig

Vi vill göra er badrumsrenovering så smidig som möjligt. Vi har ett nära samarbete med Kakel & Design i Umeå och de flesta av våra kunder hittar de plattor de önskar där. Personalen har den kunskap som krävs för att välja rätt platta till ditt badrum. I offerten är det inräknat kakel och klinkers upp till 300kr/m2 inkl moms. Kolla gärna med personalen hur priset ligger på de plattor ni vill ha. Om ni hittar dyrare plattor så lägger vi till mellanskillnaden på fakturan. 


Ni får både jobb och kakel på samma faktura från oss. Tryggt och smidigt! 

Vårt mål är att ha ert badrum färdigt inom tre veckor från rivning, om inga oförutsedda händelser inträffar. 


Eftersom vi har både snickare och plattsättare i samma bolag så behöver vår plattsättare sällan jobba med flera badrum samtidigt. Vi varvar med snickare och plattsättare så att ert badrum inte skall stanna i byggprocessen, utan färdigställas så effektivt som möjligt.

Sköna badrum som passar alla.

Så här går renoveringen till:

  • Beställning av jobb
  • Val av plattor hos kakelleverantör
  • Snickare, EL & VVS river och gör underarbetet
  • Plattsättare tar vid och monterar tätskikt
  • Snickare, EL & VVS gör slutmontage
  • Ni erhåller faktura och Våtrumsintyg
  • Nytt badrum klart!

Vad ingår?

För att kunna sätta ett pris så måste plattsättningen hålla sig inom vissa standardramar. Det är inga problem att vara kreativ och ändra mönster eller i vissa fall även storlek på plattorna, dock kan det innebära merkostnader eftersom det är mer tidskrävande än den standard vi presenterar nedan. Är du osäker eller vill veta vad det kostar att lägga i något visst mönster? Ring eller maila oss.

Bilden ovan visar standardmönster. 

På vägg ingår plattor från 10x10 cm (i ark) till 25x40 cm 

På golv ingår plattor från 10x10 cm (i ark) till 30x30 cm, runt golvbrunn är max storlek 20x20 cm för att få ett behagligt och jämt golv. 

Om man använder en väggnära brunn kan man ha stora plattor även vid brunnen.

Badrumsrenovering.pdf
Boka kostnadsfritt hembesök

Självklart är vi auktoriserade av GVK för keramiska badrum. 

Det är viktigt att man väljer kvalitet både i badrum och kök.Det uppstår många vattenskador pga bristfälliga tätskikt, vi utför våra badrum enl branschregler från GVK. Vi håller oss uppdaterade på nyheter och renoverar ditt badrum på ett tryggt och säkert sätt. Vi har ett gott samarbete med VVS företag och elfirmor, bygg och plattsättning har vi i samma bolag, detta innebär att vi minskar stillestånd och ditt badrum blir klart snabbare. Läs vår PDF om hur renoveringen går till.

Nybos Byggtjänst