Takbyte i Umeå!

Funderar ni på ett takbyte?  Anlita oss på Nybos Byggtjänst!

Vi är vägen till ert nya tak och vårt mål är att göra ert takbyte så smidigt som bara möjligt. För att kunna ge er en säker prisbild använder vi oss av egna byggställningar och självklart egna snickare och takläggare. I den offert ni erhåller framgår allt som ingår och även det som vi inte kan bedöma i förväg som t.ex. skicket på råspont och takstolar etc. 


Vi har ett nära samarbete med leverantörer av takpapp, takpannor och plåt. Väl på plats så stannar våra takläggare tills de är klara med undantag om vädret inte tillåter. Vår bästa marknadsföring är nöjda kunder varför vi är mycket måna om att våra kunder återkopplar skulle där finnas önskemål om en förbättrad arbetsprocess. Som alltid försöker vi samla upp skräp som kommer fram från under det gamla taket som lätt faller ner och skräpar nedanför byggställningen så det är alltid fördelaktigt att ni rensar bort era ägodelar från husväggar och ett par meter ut.

Takrenovering.pdf

TAK FÖR NYTT LYFT

Tak har blivit ett av våra favoritområden!
Vi utför de flesta typer av takbyten med bra leverantörer på plåt, tegel och papp. Ett takbyte behöver inte bli komplicerat!

Så här går det till:

1. Vi utför ett kostnadsfritt hembesök
2. Vi lämnar offert på takbytet
3. Ni väljer om ni antar offerten
4. Därefter planerar vi in projektet med våra takläggare

Enkelt och smidigt!

Arbetsmijlö Vi har ett ansvar över arbetsplatsen, vilket innebär att  ni inte får beträda ställningen utan takläggarnas tillåtelse under hela  arbetstiden. Meddela takläggarna om ni har några speciella önskemål i samband med att arbetet utförs. Vi är glada att ha blivit tillfrågade och hoppas få ert förtroende för takbytet.

Boka kostnadsfritt hembesök