Garageportar

Vi är stolt montör och återförsäljare av Garage och Industriportar från Krokoms Portfabrik. Vi vill förknippas med kvalitet och serviceanda, två ledord som vi delar till fullo med Krokoms Portfabrik.

Krokoms garageportar

Krokom levererar Sveriges mest isolerade Garageport, KROKOM 60 och en industriport med 80mm isolering, ett måste vid störreportar i uppvärmda lokaler. De håller högkvalitet till ett bra pris.

Vi erbjuder alltid kostnadsfria hembesök för att kunna bedöma vilken port som passar just er. Ni får en offert när pris på port och ev montage framgår. När porten levererats så bokar vi montage. Oftast monterar vi porten inom 4 veckor efter beställning.

Läs gärna mer om alla deras portvarianter (40, 60 och 80mm) här nedanför.

Nybos Byggtjänst

Köpmannagatan 21
916 31 Bjurholm
Org.nr: 559068-8668

Om Nybos Byggtjänst

Nybos Byggtjänst är lösningen för dina renoveringsdrömmar! Vi är din lokala snickare och byggfirma i Umeå och hjälper dig med alla sorters projekt. Vi utför allt från små projekt till nyproduktion av bostadshus. Några av våra favoritområden är renovering av kök och badrum, slå oss gärna en signal eller skicka iväg ett mejl om du vill ha hjälp med ett byggprojekt!

Tak

Garageportar

Renovering

Totalentreprenad