loader image

Köksrenovering i Umeå

Vore det inte skönt att veta att den som hjälper dig att rita ditt kök också ser till att det blir rätt monterat och installerat? Vi på Nybergs Byggtjänst utför högkvalitativa köksrenoveringar i Umeå med omnejd.

Kök på ditt vis

Nybos Byggtjänst står för kvalitet! Jag, Andreas, vill att det jag säljer skall motsvara de förväntningar jag själv har av ett kök, nämligen – kvalitet!

Jag vill att köket skall vara prisvärt – bra pris – högsta kvalitet – bästa service!  Min lösning på detta kommer från Tyskland. I de flesta hem är köket mer eller mindre en arbetsplats och samlingsplats – många använder köket mer än något annat rum i hemmet!  Därför vill ni att ert kök ska vara av hög kvalitet och finish!

Bra funktioner
– Lätt att använda och snyggt att se på år efter år.

Vi är stolta återförsäljare för en väldigt prisvärd kökstillverkare. Brigitte Kuechen levererar kök av absolut högsta kvalitet, men till ett bra pris. Det är inte billigast, men bäst. Ta gärna kontakt med oss i ett tidigt skede, det är lättare att möblera ditt kök i vårt köksprogram i ett tomt rum. Det kan vara svårt att se alla möjligheter när köket står kvar så att äga. Köket är husets hjärta där vi tillbringar en stor del av vår lediga tid, därför att det av största vikt att möblerna är av hög kvalitet och med slitstark inredning.

Våra leverantörer:

Nybos Byggtjänst

Köpmannagatan 21
916 31 Bjurholm
Org.nr: 559068-8668

Om Nybos Byggtjänst

Nybos Byggtjänst är lösningen för dina renoveringsdrömmar! Vi är din lokala snickare och byggfirma i Umeå och hjälper dig med alla sorters projekt. Vi utför allt från små projekt till nyproduktion av bostadshus. Några av våra favoritområden är renovering av kök och badrum, slå oss gärna en signal eller skicka iväg ett mejl om du vill ha hjälp med ett byggprojekt!

Tak

Badrum

Renovering

Totalentreprenad