Takbyte i Umeå

Vi är vägen till ert nya tak och vårt mål är att göra ert takbyte så smidigt som bara möjligt. I priset inkluderas det mesta. Vi använder ofta våra egna byggställningar, en kostnad som inkluderas i er offert, men även om vi hyr in tjänsten vid högsäsong så kan ni tryggt räkna med att den kostnaden ingår i offerten.

Vi på Nybos vill att du som kund
alltid ska bli mer än nöjd!

Vi har ett nära samarbete med leverantörer av takpapp, takpannor och plåt.
Väl på plats så stannar våra takläggare tills de är klara med undantag om vädret inte tillåter.
Vår bästa marknadsföring är nöjda kunder varför vi är mycket måna om att våra kunder återkopplar skulle där finnas önskemål om en förbättrad arbetsprocess.
Som alltid försöker vi samla upp skräp som kommer fram från under det gamla taket som lätt faller ner och skräpar nedanför byggställningen så det är alltid fördelaktigt att ni rensar bort era ägodelar från husväggar och ett par meter ut.

Tak för ett nytt lyft

Tak har blivit ett av våra favoritområden!

Vi utför de flesta typer av takbyten med bra leverantörer på plåt, tegel och papp. Ett takbyte behöver inte bli komplicerat!

Så här går det till:

1. Vi utför ett kostnadsfritt hembesök
2. Vi lämnar offert på takbytet
3. Ni väljer om ni antar offerten
4. Därefter planerar vi in projektet med våra takläggare

Enkelt och smidigt!

Arbetsmiljö

Vi har ett ansvar över arbetsplatsen, vilket innebär att  ni inte får beträda ställningen utan takläggarnas tillåtelse under hela  arbetstiden. Meddela takläggarna om ni har några speciella önskemål i samband med att arbetet utförs. Vi är glada att ha blivit tillfrågade och hoppas få ert förtroende för takbytet.

Nybos Byggtjänst

Köpmannagatan 21
916 31 Bjurholm
Org.nr: 559068-8668

Om Nybos Byggtjänst

Nybos Byggtjänst är lösningen för dina renoveringsdrömmar! Vi är din lokala snickare och byggfirma i Umeå och hjälper dig med alla sorters projekt. Vi utför allt från små projekt till nyproduktion av bostadshus. Några av våra favoritområden är renovering av kök och badrum, slå oss gärna en signal eller skicka iväg ett mejl om du vill ha hjälp med ett byggprojekt!

Tak

Garageportar

Renovering

Totalentreprenad